Regiokantoor Noord

Leonard Springerlaan 19
9727 KB Groningen
Tel: (+31) 050 - 3136 545
Fax: (+31) 050 - 3182 955
E-mail: groningen@it-vacatures-online.nl

Kantoor Groningen

Routebeschrijving regiokantoor Noord

Met de auto
Vanuit Zwolle/Assen (A28):

Op het Knooppunt Julianaplein bij de verkeerslichten linksaf de Ring, richting Zuidhorn nemen. Vervolgens direct de eerste afrit links (36A) richting Martiniplaza. Bij de verkeerslichten rechtsaf de Leonard Springerlaan op. Op de Leonard Springerlaan de tweede weg links voor het parkeerdek nemen. Na circa 100m de tweede weg links en rij het pand van YoungCapital Professionals tegemoet.

Vanuit Delfzijl (N360) en Hoogezand (A7):

Neem de Ring richting Assen/Drachten. Op het Knooppunt Julianaplein de rechterrijstrook aanhouden, rij op het Knooppunt Julianaplein bij de verkeerslichten rechtdoor en neem de eerste afrit (36A) links richting Martiniplaza. Bij de verkeerslichten rechtsaf de Leonard Springerlaan op. Op de Leonard Springerlaan de tweede weg links voor het parkeerdek nemen. Na circa 100m de tweede weg links en rij het pand van YoungCapital Professionals tegemoet.

Vanuit Winsum (N361), Bedum (N46) en Zuidhorn (N355):

Neem de Ring richting Drachten. Volg de Ring tot de afslag Martiniplaza, bij de verkeerslichten linksaf de Leonard Springerlaan op. Op de Leonard Springerlaan de tweede weg links voor het parkeerdek nemen. Na circa 100m de tweede weg links en rij het pand van YoungCapital Professionals tegemoet.

Vanuit Drachten/Amsterdam (A7):

Op de A7 afslag 36A, de Ring richting Martiniplaza/Zuidhorn aanhouden. Bij de verkeerslichten rechtsaf de Leonard Springerlaan op. Op de Leonard Springerlaan de tweede weg links voor het parkeerdek nemen. Na circa 100m de tweede weg links en rij het pand van YoungCapital Professionals tegemoet.

Parkeren bij het pand is mogelijk, geef dit van te voren aan bij je contactpersoon van YoungCapital Professionals, dan zullen zij de slagboom voor je openen.

Met het openbaar vervoer

Per openbaar vervoer zijn wij vanaf het Centraal Station Groningen te bereiken met stadsbus lijn 6, richting Hoornsemeer. Uitstappen bij de halte Martiniplaza. Het pand van YoungCapital Professionals is ook lopend vanaf het Centraal Station goed bereikbaar. Circa 15 min.