YoungCapital Hoofddorp (Hoofddorp)

Aquarius - Siriusdreef 12
2132 WT Hoofddorp
Tel: (+31) 020-6531544
E-mail: info@it-vacatures-online.nl

YoungCapital Hoofddorp

Routebeschrijving YoungCapital Hoofddorp

Auto:
Vanuit Amsterdam:

U rijdt via de A10 in de richting van Utrecht/Den Haag. Bij afslag S107 rijdt u van de A10 naar de A4 in de richting van Den Haag/Schiphol. U blijft de A4 volgen voorbij de Schipholtunnel. Verlaat de A4 bij afrit 3A/3 in de richting van Hoofddorp/Aalsmeer (N201). Houd rechts aan bij de splitsing om door te rijden in de richting van de N201. Ga met de bocht mee naar rechts en voeg links in op de N201. Bij het verkeerslicht slaat u linksaf (richting Heemstede en Ring Hoofddorp-Noord) de Kruisweg op. Sorteer links voor en sla bij het verkeerslicht (bij het BP-tankstation) linksaf richting kantorenterrein Beukenhorst-Oost. U rijdt nu op de Rijnlanderweg. Ga met de bocht mee naar rechts en sla vervolgens linksaf, de Siriusdreef op. Het hoofdkantoor van YoungCapital/StudentenWerk bevindt zich in het tweede pand aan uw linkerhand, genaamd ‘Aquarius’.

Vanuit Haarlem:

Op de A9 neemt u de A5 richting Schiphol/Den Haag. Op de A5 neemt u bij afrit Knooppunt De Hoek de afslag richting Hoofddorp/Aalsmeer (N201). Houd rechts aan bij de splitsing om door te rijden in de richting van de N201. Ga met de bocht mee naar rechts en voeg links in op de N201. Bij het verkeerslicht slaat u linksaf (richting Heemstede en Ring Hoofddorp-Noord) de Kruisweg op. Sorteer links voor en sla bij het verkeerslicht (bij het BP-tankstation) linksaf richting kantorenterrein Beukenhorst-Oost. U rijdt nu op de Rijnlanderweg. Ga met de bocht mee naar rechts en sla vervolgens linksaf, de Siriusdreef op. Het hoofdkantoor van YoungCapital/StudentenWerk bevindt zich in het tweede pand aan uw linkerhand, genaamd ‘Aquarius’.

Vanuit Utrecht:

U rijdt via de A2 richting Amsterdam. Bij Knooppunt Holendrecht/ Ziekenhuis AMC rijdt u van de A2 naar de A9 in de richting van Haarlem/Amstelveen/ Schiphol. Bij knooppunt Badhoevedorp rijdt u vanaf de A9 naar de A4 in de richting van Den Haag/Schiphol. Verlaat de A4 bij afrit 3A/3 in de richting van Hoofddorp/Aalsmeer (N201). Houd rechts aan bij de splitsing om door te rijden in de richting van de N201. Ga met de bocht mee naar rechts en voeg links in op de N201. Bij het verkeerslicht slaat u linksaf (richting Heemstede en Ring Hoofddorp-Noord) de Kruisweg op. Sorteer links voor en sla bij het verkeerslicht (bij het BP-tankstation) linksaf richting kantorenterrein Beukenhorst-Oost. U rijdt nu op de Rijnlanderweg. Ga met de bocht mee naar rechts en sla vervolgens linksaf, de Siriusdreef op. Het hoofdkantoor van YoungCapital/StudentenWerk bevindt zich in het tweede pand aan uw linkerhand, genaamd ‘Aquarius’.

Vanuit Den Haag / Rotterdam:

Neem vanuit de richting Den Haag/Rotterdam de A44 of de A4 richting Amsterdam. (Indien u de A44 neemt, rijdt u deze helemaal uit en gaat u verder op de A4 richting Amsterdam.) Verlaat de A4 bij afrit 3A/3 in de richting Hoofddorp/Aalsmeer (N201). Neem vervolgens afrit 3 voor Hoofddorp. Sla aan het eind van de afrit linksaf. Volg daarna de borden richting Heemstede/Ring Hoofddorp-Noord (N201) en sla bij de tweede verkeerslichten linksaf, de Hoofddorpdreef op. Sorteer links voor en sla bij het verkeerslicht (bij het BP-tankstation) linksaf richting kantorenterrein Beukenhorst-Oost. U rijdt nu op de Rijnlanderweg. Ga met de bocht mee naar rechts en sla vervolgens linksaf, de Siriusdreef op. Het hoofdkantoor van YoungCapital/StudentenWerk bevindt zich in het tweede pand aan uw linkerhand, genaamd ‘Aquarius’.

Met het openbaar vervoer

U neemt de trein naar Schiphol of naar Hoofddorp.

NS Stations Bijlmer ArenA en Duivendrecht liggen op loopafstand van de Magriettoren. Richting Amsterdam en Utrecht wordt u aangeraden via Bijlmer ArenA te reizen. Richting Den Haag en Amersfoort wordt u aangeraden via Duivendrecht te reizen.

Vanaf station Hoofddorp neemt u bus 300 ‘Zuidtangent’ richting Amsterdam Bijlmer. Deze bus vertrekt niet vanaf de voorzijde van het station bij de andere bussen. De ‘Zuidtangent’ lijn 300 kunt u vinden door bij de uitgang van het station naar links te lopen en dan de 2e trap aan uw rechterkant omhoog te nemen. U stapt uit bij de 1e halte ‘Beukenhorst’. U kunt ook vanaf station Hoofddorp te voet onze vestiging bereiken. U loopt als u het perron af komt naar links en ziet dan een rood kunstwerk in de vorm van een man. Daar gaat u links en loopt u onder een brug door. Dan gaat u rechts. U ziet dan een weg die afbuigt naar links, maar u kunt ook rechtdoor de Spicalaan op. U dient deze weg te nemen. Dan neemt u de eerste straat links, dan de eerste straat rechts en dan wederom de eerste links. U bent dan op de Siriusdreef en ziet aan uw rechterhand ons Hoofdkantoor op nummer 12. Vanaf station Schiphol neemt u bus 300 ‘Zuidtangent’ richting Haarlem. U stapt uit bij de 3e halte ‘Beukenhorst’. Bij de halte ‘Beukenhorst’ gaat u met de trap naar beneden, loopt een klein stukje rechtdoor en vervolgens de 1e weg links over een bruggetje. Vervolgens loopt u de 1e weg rechts, de Siriusdreef, in. Het Hoofdkantoor van YoungCapital / StudentenWerk bevindt zich aan uw rechterhand, op nummer 12.