IT Vacatures Online

IT Vacatures Online werft, selecteert en detacheert jong talent voor topwerkgevers in de IT-sector. Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in de IT? Schrijf je dan nu in!

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij brengen veelbelovende IT’ers zoals jij in contact met topwerkgevers. Heb jij een afgeronde opleiding maar nog geen ervaring in IT? Met onze traineeships leiden we afgestudeerde high potentials zonder IT-achtergrond, maar met ‘IT-potentie’, op tot gecertificeerde software developers. Na afronding van het traineeship beschik je over de juiste kennis en certificaten en kun je onder een detavast-constructie direct aan de slag!

Onderdeel van YoungCapital

IT Vacatures Online is onderdeel van YoungCapital, Nederlands grootste uitzender van de nieuwe generatie. Via een uitgebreid online netwerk staan wij in contact met ruim 6 miljoen talenten.

Ook na het afstuderen houden wij contact

Als starter vind je via ons je eerste baan. Vervolgens doe je werkervaring op en kun je doorgroeien naar ‘young professional’. We blijven je begeleiden en enkele jaren later word je geselecteerd voor een volgende uitdaging. Zo kunnen onze professionals zich blijven ontwikkelen. Dat doen we via een uitgebreid netwerk aan websites.

Ons Online Netwerk

We horen graag van u!

En we beantwoorden al uw vragen! Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen contact met u op.


Stel Hier je Vraag
*
*