YoungCapital NEXT

Onze wervingsstrategie

Wij volgen veelbelovende kandidaten. Met ons uitgebreide netwerk van vacaturesites en jobboards staan wij in contact met ruim 1 miljoen talenten in heel Nederland. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten, selecteren en volgen wij high potentials in IT al tijdens hun studie. Studenten die relevante werkervaring opdoen om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Strenge werving en selectie

Niet iedere IT’er kan zomaar bij u starten. Dat beseffen wij. Daarom selecteren we op basis van een strenge screening alleen de beste kandidaten. De input van onze consultants is daarbij van groot belang. De kandidaten moeten zich op verschillende terreinen kunnen onderscheiden. Mensen met een sterke persoonlijkheid, communicatieve vaardigheden en uitstekende studieresultaten.

Ambitieuze IT-professionals waar uw klanten om vragen

Via ons online netwerk staan we in contact met ruim 50.000 kandidaten met een specifieke IT-achtergrond. Deze pool breiden wij continu uit, onder meer door het organiseren van IT-traineeships. Hiervoor selecteren wij talentvolle starters met een bèta-achtergrond. We leiden bijvoorbeeld sterrenkundigen en wiskundigen, maar ook slimme economen, op tot software developer.

Tijdens een intensief traject van een tot drie maanden behalen zij hun Java- of .NET-certificaat, waarna zij direct bij bedrijven aan de slag kunnen.

Ook na het afstuderen houden wij contact

Starters vinden via YoungCapital YoungCapital NEXT een eerste baan. Vervolgens blijven we jong talent volgen en zien we ze doorgroeien naar ‘young professionals’. Ambitieuze kandidaten met relevante werkervaring worden door onze consultants intensief begeleid en enkele jaren later opnieuw geselecteerd voor een volgende uitdaging. Met deze versmelting van technologieën en processen wordt een efficiëntieslag in het wervingsproces bewerkstelligd.

Snel personeel nodig?
Wij bellen u

*
*
*
*