YoungCapital NEXT

Contractvormen

Detavast

Vaak is een maand proeftijd te kort om een kandidaat goed te kunnen beoordelen. Het eerste jaar is voor een werkgever het meest risicovol. Met een detavast constructie nemen wij deze risico’s uit handen. De wervingsfee wordt verspreid over de totale detavastperiode. YoungCapital NEXT verlengt als het ware de proeftijd en u zit niet direct vast aan een arbeidsovereenkomst.

Projectdetachering

Heeft u tijdelijk extra IT capaciteit nodig voor de uitvoer van een project? Met Project-detachering haalt u de juiste mensen en kennis in huis om uw project tot een goed einde te brengen. Via YoungCapital NEXT bent u verzekerd van een detacheringskracht die snel inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. U kunt iemand uit onze pool inhuren voor een project of voor een langere tijd flexibel inlenen.

Uitzenden

YoungCapital NEXT kan ook kandidaten bemiddelen middels een uitzendconstructie. Dit betekent extra flexibiliteit voor u als inlener. U betaalt per gewerkt uur en de overeenkomst met de kandidaat is per direct opzegbaar. Deze constructie werkt voor zowel tijdelijke projecten als langlopende parttime of fulltime trajecten.

Freelance

Wij bemiddelen voor freelancers met specifieke specialisaties bij onze opdrachtgevers. YoungCapital NEXT beschikt over een actieve freelance database met meer dan 35.000 actuele profielen.

IT personeel? Bereken mijn tarief en e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoek je?

Jouw gegevens