IT Blog

Hey, pssst. Heb je al gehoord dat het dinsdag 15 september Prinsjesdag is? Dat betekent dat jij daarna met de bruto netto calculator 2021 aan de slag kunt. Ehhh wat? De bruto netto calculator 2021. Wat je daarmee kunt? Hold on, we leggen het je uit. 

Had je je al verheugd op de rijtoer met de Glazen Koets? Helaas. Door de maatregelen tegen het coronavirus kan deze famous toer niet doorgaan. Is er dan nog iets om je op te verheugen? Zeker! De minister van Financiën biedt namelijk de Miljoenennota én Rijksbegroting 2021 aan de Tweede Kamer aan. Daar staat in hoeveel belasting jij in 2021 gaat betalen. En daarna kun je direct je bruto netto 2021 check doen. Chill. 

Van bruto naar netto salaris in 2021

Bruto naar netto 2021 omrekenen, hoe doe je dat dan? Heel simpel: met de bruto netto calculator 2021 van YoungCapital. Je vult eerst je bruto salaris van 2021 in samen met wat andere gegevens. Denk aan je geboortedatum, loonheffingskorting en een eventuele auto of fiets van de zaak. Klik op berekenen en tadaaaaaa: jouw nettoloon van 2021 is bekend. Van bruto naar netto loon berekenen was nog nooit zo eenvoudig. 

Van netto naar bruto 2021? Ook dat kan

Wil je in plaats van je netto maandloon 2021 je netto uurloon weten? Uiteraard mogelijk. Onder de bruto netto calculator 2021 staat namelijk hoe je in een paar simpele stappen van bruto naar netto uurloon 2021 gaat. Wel zo handig. En wil je niet je nettoloon 2021 berekenen, maar je brutoloon? Die calculator van YoungCapital kan echt alles. Scrol naar beneden op de pagina en vind vanzelf de calculator 2.0. Zo weet jij binnen no-time wat je in 2021 gaat verdienen. 

Fijne Prinsjesdag!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.

Zoeken door blog-artikelen

Categorie├źn